گفتم گفتی گفت

دنبال کنندگان ۶ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین مطالب

۳۱ مطلب در تیر ۱۳۹۵ ثبت شده است

گفت: خانم «ترزا می» نخست‌وزیر جدید انگلیس در اولین نطق خود در پارلمان این کشور گفته است «من از فشار دادن دکمه سلاح هسته‌ای هیچ ترسی ندارم»!

گفتم: روز اول کارش بوده، قمپز درکرده و خواسته نمایندگان مخالف در داخل و دشمنان بیرونی انگلیس را بترساند!
گفت: ولی خودش اگر سوسک ببیند از ترس سکته می‌کند.
گفتم: پیر‌زن با اینکه یک پایش لب گور است، ادای آدم‌های درست و حسابی و قدرتمند را درآورده!
گفت: آخه کدام آدم احمقی، تهدیدهای او را جدی می‌گیرد و باور می‌کند!
گفتم: چه عرض کنم؟! یارو رفته بود باغ وحش، جلوی قفس میمون ادا در‌می‌آورد، میمونه بهش میگه؛ به جای اینکه ادا دربیاری و اطوار بریزی بگو چطوری فرار کردی که من هم فرار کنم!

گفت: فرض کن که تو یکی از واردکنندگان برنج هستی!

گفتم: من؟! واردات برنج؟!... من فوقش یک کیسه 10 کیلویی برنج برای مصرف چند ماه از مغازه بقالی سرکوچه به خانه‌ام وارد کنم!
گفت: فرض کردن که مالیات ندارد! فرض کن یکی از واردکنندگان عمده برنج هستی و تبلیغات برنج وارداتی تو همه شهر را پر کرده باشد.
گفتم: خب! فرض کردم، حالا منظورت چیست؟
گفت: حالا فرض کن که یک قلم از واردات تو 150 هزار تن یعنی 150میلیون کیلوگرم باشد. و مطابق قانون بایستی برای هر کیلو واردات برنج مبلغ 500 تومان به دولت عوارض بدهی.
گفتم: ای بابا! جون از حلقم بیرون اومد، حالا حرف حسابت را بگو!
گفت: حالا اگر به جای 500 تومان عوارض برای هر کیلو برنج، فقط مبلغ 50 تومان عوارض بدهی، یعنی روی هر کیلو برنج 450 تومان سر دولت کلاه گذاشته‌ای و جمع آن برای 150 میلیون کیلو می‌شود به عبارت 67میلیارد و پانصد میلیون تومان. یعنی دستگاه مربوطه متوجه این کلاهبرداری نجومی نشده یا اینکه...!!
گفتم: چه عرض کنم؟! یارو رفته بود آزمایشگاه، دکتر بهش گفت؛ چربی بدنت خیلی زیاده! یارو با تعجب گفت؛ ولی در آزمایش‌ها نشانی از چربی خون نیست! دکتر گفت؛ خونت نه! سیبیلت رو میگم!
تزریق «ناامیدی» در دوران «تدبیر و امید»، خود از نوبرانه‌های روزگار ماست. جالب آنکه پمپاژ گسترده ناامیدی در میان قشر جوان و تحصیلکرده، نه از جانب منتقدین دولت یا به قول اعتدالیون؛ مُشتی «کم‌سواد» و «بی‌شناسنامه» و «از جای معدود تغذیه شده»، بلکه از جانب خود مدعیان «تدبیر و امید» صورت می‌گیرد!
در دورانی که آماج حملات تبلیغاتی رسانه‌های بیگانه علیه جمهوری اسلامی، سعی بر آن دارند تا حس «هرز رفتگی» و «ترس از آینده» را در جوان ایرانی تحریک کنند، در داخل کشور نیز پیدا می‌شوند عده‌ای که به جای بیان حقایق و پاتک به رسانه‌های معاند، آتش بیار معرکه می‌شوند و آب به آسیاب دشمنان ملت می‌ریزند!
 اخیراً روزنامه معلوم‌الحال «شهروند»، وابسته به ارگان دولتی «جمعیت هلال احمر»، با دستاویز قرار دادن تنها یک جمله از کنفرانس خبری معاون دانشجویی سازمان امور دانشجویان، سناریویی تحت عنوان «لشگر شکست‌خورده دانشجویان» کلید زده و می‌نویسد: ««امید آخرین چیزی است که می‌میرد.» نقل است روزی از گابریل گارسیا مارکز می‌پرسند اگر بخواهی یک کتاب صد صفحه‌ای در مورد امید بنویسی، چه می‌نویسی؟  او هم می‌گوید

علی رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت با دستور مراجع قضایی و توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده است.

 

بنابراین گزارش پس از مدتها کار شناسایی و اطلاعاتی یک شبکه فساد بانکی در کشور کشف شده که رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت یکی از اعضای این باند است.

 

رستگار یکی از مدیرانی بود که در جریان افشای حقوق‌های نجومی مدیران دولتی و بانکی از سمت خود استعفا کرده بود!

 

همچنین معاون بین الملل رستگار توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شد.

ناگفته نماند که رستگار از نزدیکان و اقوام آقای روحانی و حسین فریدون است و به نظر میرسد در مدت کوتاهی با لابی و رانت حسین فریدون مدیر عامل بانک ملت شده بود.

روز اول که آقای روحانی رئیس‌جمهور شد به مجلس آمد، رفتم به او گفتم چون آخوند هستی من هم آخوند هستم، نکاتی را دلسوزانه می گویم. به آقای روحانی گفتم که احمدی‌نژاد یک ویژگی‌هایی داشت که شما ندارید، و چون بعد از او رئیس جمهور شده ای، اگر اینها را همچنان نداشته باشی، نداشتن آنها به روحانیت ضربه می‌زند. یکی از ویژگی ها مردم داری احمدی نژاد بود که روحانی این خصلت را ندارد. دیده‌اید بعضی‌ها خودکارباز هستند، بعضی‌ها ماشین باز، بعضی‌ها تمبرباز هستند یعنی عشق شان جمع کردن تمبر و خودکار است. به نظر من احمدی‌نژاد مردم باز بود. این رفتارها در برابر مردم، فیلمش نبود. اخلاقش این‌طور بود. یکی نامه داشت می‌ایستاد، دست مردم را می‌بوسید و...  این ویژگی را دارد. نسبت به مردم یک رابطه عاطفی دارد ولی آقای روحانی اینطور نیست. نگاهش به مردم از بالا به پایین است. ما به اینطور طلبه ها می گویم آخوند عصا قورت داده. آقای احمدی‌نژاد وقتی به مجلس می‌آمد حتی نماینده‌هایی که قبولش هم نداشتند دور و برش را می‌گرفتند ولی روحانی به مجلس می‌‌آید اصلاً این‌طور نیست.

به نظرم آقای هاشمی در این خصلت بهتر از روحانی است.

 یک بار در مجلس جلسه سه قوه بود، از تلویزیون هم پخش می‌شد. آقای شاهرودی علمایی حرف زد. اکثر توده نفهمیدند. آقای علی لاریجانی هم خیلی با اصطلاحات و فلسفی حرف زد که او هم که نگاه بالا به پایین دارد) خیلی‌ها نفهمیدند. آقای احمدی‌نژاد آمد مثل مردم کف خیابان حرف زد همه فهمیدند. دکتر فهمید، مهندس فهمید، کشاورز و کارگر هم فهمید.

ویژگی دوم این بود که احمدی‌نژاد شخصاً ساده زیست بود آقای روحانی این‌طور نیست. چه دفتر کارش، چه زندگی شخصی‌‌اش و چه ماشینش و...  اینها همه از همین ویژگی نشأت می‌گیرد. اتفاقا همین روحیه اشرافی گری باعث شد تا فرهنگ حقوقها در این دولت تغییر کند. ایشان همان اول دولت حقوق 5 میلیونی وزرا را چندین برابر کرد و همین موج رفت در همه جا.

ویژگی سوم احمدی‌نژاد هم این بود که خودش و دولتش پرکار بود. یک عده نقد دارند می‌گویند این پرکاری فایده داشت یا نه؟ ولی پرکار بود و واقعاً مردم می‌دیدند که از کله سحر کار می‌کرد و یک جاهایی هم می‌برید. ولی آقای روحانی کاملاً برعکس است. این‌طور نیست که پیگیری و پرکاری داشته باشد، حتی در ماه فقط یک جلسه دولت را می‌رود، بقیه‌‌اش را جهانگیری اداره می‌کند. وزرا اکثراً نالان هستند و می‌گویند ما اصلاً آقای روحانی را نمی‌بینیم و نمی‌توانیم رودررو صحبت کنیم.

..وزارت خارجه دولت روحانی در مذاکره با 5+1 خلاصه شده و از میان آنها هم فقط امید دولت به رابطه با آمریکاست. شما غیر از این تحرک دیگری می‌بینید؟ خود وزرا می‌گویند ما به رئیس‌جمهور دسترسی نداریم. همه تخم مرغ‌های دولت در سبد برجام است.

 ..الان 6ماه هم از تصویب نهایی برجام گذشته. در این فاصله هم هیچ اتفاقی نمی‌افتد. خیلی‌ها می‌گویند آمریکا در این فاصله یک ساله تا انتخابات 96 امتیاز می‌دهد برای اینکه روحانی دوباره رأی بیاورد، من می‌گویم این‌طور نیست. من وقتی خودم را جای آمریکایی‌ها می گذارم به این نتیجه می رسم که نباید به دولت روحانی امتیاز بدهم. چون می‌بینم این دولت یک دولت فشارپذیر است.. تحلیل‌های آنها از ما واقعی‌تر است. برآورد آنها این است که دولت آقای روحانی ادامه پیدا نمی‌کند.

 آنها اتاق‌های فکر و تحلیل دارند بعد هم آنها واقعیت‌ها را می‌بینند. ما هم که کر و کور نیستیم. آدم‌هایی که من می‌شناسم، فامیل، دوستان و رفقایم و...  موج این است. مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد، اینکه رقیب چه کسی باشد، اینکه در جریان اصولگرایی چه اتفاقی بیفتد. اینکه آقای هاشمی یک علی اکبر ولایتی سبز کند به عنوان رأی شکن و... اما من الان می‌گویم که اگر هفته بعد انتخابات باشد، روحانی رأی نمی‌آورد.

گفت: قبلا اعلام شده بود که تعداد مدیران متخلف چند صد نفر بیشتر نیست!

گفتم: چند صد نفر؟!... یک نفر هم زیاد است.
گفت: البته به تازگی اعلام شده که تعداد آنها انگشت‌شمار است!
گفتم: کدامیک از مخلوقات چند صد تا انگشت دارد؟!
 گفت: تا آنجا که عقل من می‌رسد فقط هزارپا...
گفتم: پس خیالت راحت باشد که برخورد با آنها به هیچوجه امکان‌پذیر نیست!
گفت: چرا؟!
گفتم: برای اینکه از همدیگر حمایت می‌کنند.
گفت: خب! از یکدیگر حمایت کنند! این چه مانعی می‌تواند برای برخورد با آنها باشد؟
گفتم: مرد حسابی! هزارپاها وقتی همدیگر را بغل کنند، تبدیل به زیپ می‌شوند و باز کردن آنها کار حضرت فیل است!

گفت: قرار بود بعد از اجرای برجام، همه تحریم‌ها لغو شود، دارایی‌های مسدود شده ایران بازگردانده شود، روابط تجاری با سایر کشورهابرقرار شود، رونق اقتصادی پدید آید، رکود برطرف شود و... پس چی شد؟!

گفتم: تحریم‌ها که لغو نشده هیچ، طی یکسال گذشته چندین تحریم دیگر هم اضافه شده و همین دیروز، در سالروز تصویب برجام، مجلس نمایندگان آمریکا، 3 مصوبه ضد ایرانی دیگر هم تصویب کرده است.
گفت: روزنامه‌های زنجیره‌ای که در روز اجرایی شدن برجام با تیترهای درشت در صفحه اول از «صبح بدون تحریم»! «پیروزی بدون جنگ»! «دنیا به احترام ایران ایستاد»! و... خبر داده بودند، چرا این روزها لام تا کام درباره آن وعده‌ها چیزی نمی‌نویسند؟!
گفتم: یادشان رفته که برای برجام چه کف و سوتی راه انداخته بودند! 
گفت: یعنی حالا مذاکره‌کنندگان از خوشبینی‌های بی‌مورد خود درس گرفته‌اند؟!
گفتم: چه عرض کنم؟ یارو می‌گفت هیچوقت به مشکلات لبخند نزنید، چون فکر می‌کنند از آنها خوشتان آمده و می‌روند همه فک و فامیل خود را هم می‌آورند!
حدود دو ماه از ماجرای تلخ موسوم به فیش‌های نجومی می‌گذرد. ماجرای تلخی که عمق نابسامانی و بی‌حسابی در دولت یازدهم را  و نیز غنیمت دیدن بیت‌المال توسط برخی دولتمردان دولت تدبیر و امید را نشان می‌دهد.انتظار عمومی از دستگاه‌های مسئول و ذیربط در این فاصله با توجه به حجم  اخبار و اسناد منتشر شده، برخورد جدی، انقلابی و قاطع بود
این انتظار وقتی شدت گرفت که رهبر معظم انقلاب با الفاظی مثل حرامخواری و خیانت‌، ماجرا را توصیف کردند و رسما مرتکبین چنین اعمال نامشروعی را در زمره خائنان به آرمان‌های انقلاب بر‌شمردند و تذکر مهمی دادند: « مسئولان باید موضوع حقوق‌های نامشروع را به طور جدی پیگیری کنند و اینگونه نباشد که سر و صدایی به پا و بعد هم قضیه به فراموشی سپرده شود.» و بعد هم تصریح کردند که منظورشان از پیگیری چیست و چه انتظاری از مسئولان دارند: «‌در این موضوع، باید دریافت‌های نامشروع باز‌گردانده شود و افرادی که مرتکب بی‌قانونی شده‌اند، مجازات و افرادی هم که از قانون سوءاستفاده کرده‌اند، برکنار شوند، زیرا آنان لیاقت حضور در مراکز و مسئولیت‌ها را ندارند.» رهبر انقلاب برای تاکید بر اهمیت موضوع، بار دیگر خواست و مطالبه خود را مطرح و خطر کوتاهی در این مسیر را هم به صراحت بیان فرمودند: «‌مسئله عزل و برکناری و بازگرداندن اموال به بیت‌المال باید در دستور کار مسئولان باشد، زیرا افکار عمومی نسبت به این موضوع حساس است و اگر پیگیری لازم نشود، از اعتماد مردم به نظام اسلامی کاسته خواهد شد.» حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، کاهش اعتماد مردم به نظام را فاجعه خواندند و تأکید کردند: «مسئولان باید با پیگیری و اقدامات قاطعانه، اعتماد مردم را حفظ کنند.»
این همه تاکید اکید و تکرار مکرر در یک سخنرانی کوتاه، راه را بر هر نوع مصلحت‌اندیشی و عافیت‌طلبی، بر هر نوع توجیه و تفسیر و تاویل و خلاصه بر هر نوع کوتاهی و غفلت  می‌بندد و رک و صریح تکلیف مسئولان- در همه قوا - را روشن می‌کند. تکلیفی که هم به لحاظ قانونی و هم به لحاظ شرعی برای تک تک مسئولان کشور در هر قوه‌ای‌، لازم‌الاجرا و اجتناب‌ناپذیر است.
عضو شورای امنیت ملی آمریکا در زمان ریاست کارتر و ریگان در یک مصاحبه به مناسبت یک سالگی برجام مسائل مرتبط با موضوع هسته‌ای را تحلیل کرد و گفت «کری و ظریف فراتر از مذاکره اتمی رفتند».

گفتنی است تجمع منافقین شنبه (19 تیر 1395 ) در با حضور طیف وسیعی از مخالفین جمهوری اسلامی ایران در پاریس برگزار شد و تاخیر سه روزه در واکنش نشان دادن به این مسئله از جانب محمد جواد ظریف نشان از آن دارد که دیپلماسی منفعلانه وزارت خارجه هم‌چنان ادامه خواهد داشت.

گروه بین‌الملل-رجانیوز: وزیر امور خارجه کشورمان ، حضور ترکی الفیصل مقام امنیتی عربستان در اجتماع منافقین در پاریس را نشانه بی‌کفایتی این‌گونه افراد دانست که مانند صدام آینده خود را به تروریست‌ها گره می‌زنند.

 

به گزارش رجانیوز  محمد جواد ظریف در فرودگاه آستانه قزاقستان درباره اجتماع منافقین در پاریس و میزبانی فرانسه گفت: متاسفانه این تحول جدیدی نیست حضور گروهک تروریستی منافقین در فرانسه سال‌هاست که آغاز شده است و این بازی سیاسی هم که سالانه برگزار می کنند نخستین بار نیست .

 

وی افزود: این بازی که شکل گرفته همه ساله با تعدادی از افراد با شناسنامه معیوب از کشورهای مختلف حضور می‌یابند و سخنرانی می‌کنند.

 

ظریف تصریح کرد: افرادی مانند «بولتون »و« گینگریچ »سال هاست که در این اجلاس حاضر می‌شوند و از تروریست ها حمایت می‌کنند که آن هم اتفاق جدیدی نیست و همیشه سیاست‌شان همین بوده است.

 

رییس دستگاه دیپلماسی با ابراز تاسف از حضور ترکی الفیصل در اجتماع منافقین افزود: وی هم تولید کننده القاعده و طالبان بوده و هم نقش بسیار ننگینی در سابق رژیم سعودی داشته است که حضورش قدری خبرساز شد که ان هم نشان دهنده بی کفایتی و بی درایتی این افراد است که مانند صدام اینده خود را به تروریست‌ها گره می‌زنند.

 

گفتنی است تجمع منافقین شنبه (19 تیر 1395 ) در با حضور طیف وسیعی از مخالفین جمهوری اسلامی ایران در پاریس برگزار شد و تاخیر سه روزه در واکنش نشان دادن به این مسئله از جانب محمد جواد ظریف نشان از آن دارد که دیپلماسی منفعلانه وزارت خارجه هم‌چنان ادامه خواهد داشت.

 

مانور منافقین در پاریس هرچند در برابر اقتدار انقلاب اسلامی از جنس "لاف در غریبی" بود ولی از حیث ارزیابی توفیق یا شکست دیپلماسی دولت یازدهم حایز اهمیت است. 
 
هنوز مدت زیادی از سفر جناب حسن روحانی به فرانسه و عقد قراردادهای چندین میلیارد دلاری نگذشته که با چراغ سبز دولت فرانسه یکی از بزرگترین مانورهای دشمنان جمهوری اسلامی در این کشور برگزار می شود. 
 
به خاطر بیاورید که سال گذشته فرانسوا اولاند براى ابراز تشکر از خرید چند جنگنده به ریاض سفر کرد و عملاً تاثیرپذیری سیاست خارجی کشورش از معادلات اقتصادی را حتی در برابر یک جنگ تجاوزکارانه علیه یمن نشان داد. 
 
 
اما دولت حسن روحانی حتی پس تاکیدات اغراق آمیز درباره ویژگی های "دنیای پسا برجام" و پس از هزینه کردن میلیاردها دلار از جیب مردم برای جلب محبت اروپایی ها، امروز با انواع و اقسام کم لطفی ها مواجه شده است. از اظهارات عجیب آنجلا مرکل و دبیر کل سازمان ملل تا دهن کجی های اخیر دولت فرانسه. 
 
شاید دولت امروز با افسردگی این شعر را زمزمه می کند که: خوش آن بی مهربانی هر دو سر بی!.
 
برخلاف حسن روحانی که اعتماد سازی و رفع ایران هراسی را با رویه ای احساسی و خیالبافانه دنبال می کند، رفتار دولت فرانسه در ضریب دادن به بدسابقه ترین سازمان تروریستی ضد جمهوری اسلامی، در چارچوب روابط خارجی اقدامی عاقلانه و بر اساس تجربه بود. عموم دولت های غربی طی سه سال اخیر دندان های سیستم سیاست خارجی ایران را شمرده اند؛ آنها آموخته اند هر چه بیشتر اخم کنند، از اینسو سستی بیشتری خواهند دید. 
 
دنیای پسا برجام بیش از پیش خود را به ما می شناساند.

روزنامه‌های زنجیره‌ای بزک‌کننده شیطان بزرگ، هشدار مهم عضو تیم مذاکره کننده را دسته‌جمعی سانسور کردند.



علی‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی پریروز در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما، اتهامات اخیر مرکل و بان‌کی‌مون علیه ایران را بیانگر توطئه‌ای جدید علیه ایران دانست و گفت: «احساس می‌کنم در حال زمینه‌چینی و پخت و پز علیه ما هستند و باید گوش به زنگ باشیم. البته بنده برای صحبت کردن در این خصوص احتیاط می‌کنم و نگرانم که بگویند بحث سیاسی است، اما احساس می‌کنم اتفاقاتی در حال روی دادن است... من نظر شخصی‌ام را به عنوان یک هموطن می‌گویم و این موضوع ربطی به سازمان انرژی اتمی ندارد، اما امیدوارم زودتر جلو این توطئه گرفته شود... چند ماه پیش بنده گفتم که مسائل بانکی مقداری کند پیش می‌رود که خب حرف ما مقداری مطلوب واقع نشد. لذا از آن موقع تصمیم گرفتیم نه در بعد سیاسی، نه در بعد بانکی و نه در بعد حقوقی صحبت نکنیم چرا که بنده مسئول فنی برجام هستم. ... درباره پیش رفتن مذاکرات و عملکرد طرف مقابل در تعهدات خود من نباید وارد این موضوع شوم، حالا دوباره ممکن است عزیزی ناراحت شود اما در برجام طرف مقابل متعهد شده است کاری نکند که با روح برجام در تضاد باشد... (با اشاره به وضع قانون روادید در کنگره آمریکا علیه ایران) حالا من این را می‌توانم بگویم و دوستی نمی‌تواند به من اعتراض کند که مثلاً آقا شما وزیر اقتصاد و یا رئیس بانک مرکزی و یا وزیر امور خارجه نیستید چرا که حداقل از نظر علمی 40 سال استاد دانشگاه هستم، لذا این را می‌توانم بگویم.»
اما در اقدامی قابل تأمل روزنامه‌های شرق، آفتاب یزد، آرمان، وقایع اتفاقیه، مردم‌سالاری و... ترجیح دادند شهادت و هشدار عضو ارشد تیم مذاکره کننده‌ هسته‌ای را از صفحات اول- و اغلب از صفحات داخلی- حذف کنند و خلاف دانستن حق مردم است عمل کنند. اغلب این روزنامه‌ها ظرف 2 سال قبل از توافق، از مذاکره با آمریکا معجزه ساخته و مدام در حال تطهیر رژیم استکباری ایالات متحده بودند.
جالب اینکه در صفحه اول همین نشریات تیترهای حاشیه‌ای جلب توجه می‌کند:
«نخندوانه» لالایی در هزاره اکنون، جاده‌های جن‌زده، عبدالله نوری و ناطق‌نوری آماده کمک به روحانی و...
با توجیه قراردادهای جدید نفتی مطرح شد؛ معاون وزیر نفت: اطلاعات میادین مشترک نفتی را به خارجی‌ها داده‌ایم! 
معاون وزیر نفت در اظهاراتی عجیب ضمن تلاش برای ماست‌مالی کردن قراردادهای جدید نفتی، با استقبال زودهنگام از این قراردادها گفت: اطلاعات مربوط به میدان‌های مشترک در اختیار شرکت‌های خارجی قرار گرفته است!

افشاگران بی‌عدالتی قربانی فیش‌های نجومی:

تعداد زیادی از مدیران و نیروهای خدوم که پیش بینی می شد در انتشار فیش مدیران نقش داشته باشند از سمت خود برکنار یا بازنشسته شدند.

یک کارشناس مسائل بین‌الملل با اشاره به توقیف ۲میلیارد دلار دارایی ایران توسط آمریکا گفت: آمریکا نمی‌خواهد درباره این پول مطابق توافقاتی که درباره تحریم‌ها انجام داده رفتار کند. وزیر خارجه ایران به‌درستی این اقدام را «دزدی خیابانی» توصیف کرده است.

به گزارش تسنیم، تونی گوسلینگ کارشناس مسائل بین الملل در انگلیس با اشاره به توقیف 2 میلیارد دلار دارایی ایران توسط آمریکا به‌بهانه حمله به نظامیان آمریکا در بیروت گفت: «اکنون که تحریم‌ها کاهش یافته، (آمریکا) به‌جای بازگرداندن پول ایران می‌خواهد آن را بدزدد. آمریکا نمی‌خواهد درباره این پول مطابق توافقاتی که درباره تحریم‌ها انجام داده رفتار کند. وزیر خارجه ایران کاملاً به‌درستی این اقدام را «دزدی خیابانی» توصیف کرده است».

 

وی افزود: بمب‌گذاری‌ای که آمریکایی‌ها بابت آن غرامت می‌خواهند در سال 1983 در بیروت انجام شده و موجب مرگ حدوداً 250 سرباز آمریکایی و مجروح شدن 150 تن دیگر شده است. این تلفات سنگینی است اما مدارکی در دست نیست که آمریکایی‌ها با استفاده از آن مسئولیت این انفجار را به‌عهده ایران قرار دهند. این بخشی از جنگ داخلی لبنان بوده که در آن صدها هزار نفر کشته شده‌اند..

صالحی با اشاره به پیش رفتن مذاکرات و عملکرد طرف مقابل در تعهدات خود به برجام تصریح کرد: من نباید وارد این موضوع شوم، حالا دوباره ممکن است عزیزی ناراحت شود اما در برجام طرف مقابل متعهد شده است کاری نکند که با روح برجام در تضاد باشد.

علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در گفتگویی در مورد برجام، در کنایه هایی معنادار به رئیس جمهور از برخی نتایج سیاسی و حقوقی برجام انتقاد کرد.

 

به گزارش رجانیوز،  علی اکبر صالحی در خصوص  نکات منفی  ابعاد سیاسی ، حقوقی ، اقتصادی و بانکی برجام گفت: چند ماه پیش بنده گفتم که مسائل بانکی مقداری کند پیش می رود که خب حرف ما مقداری مطلوب واقع نشد. 

صالحی ادامه داد: لذا از آن موقع تصمیم گرفتیم نه در بعد سیاسی ، نه در بعد بانکی و نه در بعد حقوقی صحبت نکنیم چرا که بنده مسئول فنی برجام هستم. 

صالحی با اشاره به پیش رفتن مذاکرات و عملکرد طرف مقابل در تعهدات خود به برجام تصریح کرد: من نباید وارد این موضوع شوم، حالا دوباره ممکن است عزیزی ناراحت شود اما در برجام طرف مقابل متعهد شده است کاری نکند که با روح برجام در تضاد باشد.

گروه سیاسی-رجانیوز: سعید زیبا کلام  عضو هیئت علمی و استاد دانشگاه تهران طی یادداشتی  اختصاصی به موضوع نظارت بربرجام پرداخته است
 به گزارش رجانیوز متن این یادداشت که «حیرت‌انگیز و دردآور است» نام دارد در ادامه  به شرح ذیل آمده است:..

هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام که جزو شخصیت‌های علاقمند به تعامل با آمریکا شناخته می‌شود در جاهای مختلف به صورت صریح اعتراف کرده که به استدلالهای رهبر انقلاب در رد تعامل با آمریکا جوابی ندارد.

تولیدکنندگان ایرانی به دلیل افزایش واردات از چین این روزها حال و روز خوشی ندارند و برای ادامه کار تولیدی انگیز ه‌ای ندارند. دولت برنامه ای برای کاهش واردات از چین ندارد

 سه سال پیش وقتی دولت روحانی زمام امور قوه مجریه را به دست گرفت، انتقادهای زیادی را به عملکرد دولت‌های نهم و دهم داشت. دولتمردان تدبیر و امید معتقد بودند که ریشه تمام مشکلات اقتصادی کشور ناشی از تصمیمات اشتباه مدیران دولت احمدی نژاد است، که باید اصلاح شود.

زاکانی در نشست انجمن روزنامه‌نگاران مسلمان:

بدهکاران بانکی با فشار «حسین فریدون» ۴۰۰ میلیون درهم وام با کارمزد صفر درصد گرفتند/روحانی اگر می‌خواهد با حقوقهای نجومی برخورد کند، باید به برادرش برسد

وقتی در دوران سازندگی با فسادهایی مواجه می‌شدیم و از آقای هاشمی‌ رفسنجانی دربارۀ حیف و میل کردنهای برخی مدیران می‌پرسیدیم، می‌گفت که در مسیر توسعه بخشی از این حیف و میل کردنها و فسادها طبیعی است/شیوه‌ای طراحی کرده‌اند که در آن ثروتهای افسانه‌ای نامشروع کسب می‌کنند. بانکهایی که مسئولانش عوض شده‌اند، شعبات خارجی‌شان به این مدیران تسهیلات ارزی می‌دهند. آنها تسهیلات ارزی را به داخل کشور می‌آورند و افراد مرتبط با حسین فریدون تسهیلات را می‌گیرند.